курсове-английски-език

Езиков център Алианс Лингва – ЗА НАС

Езиков център АЛИАНС ЛИНГВА – Велико Търново организира езикови курсове и индивидуални уроци

Езиков център Алианс Лингва е създаден през 2008 година. Имаме дългогодишен опит в чуждоезиковото обучение с различни учебни системи и помагала. Работим както с деца от най-ранна възраст, които правят с нас първите си стъпки в ограмотяването на чужди езици, така и с по-големи ученици, търсещи възможност да развиват своите езикови умения. Най-напредналите си възпитаници подготвяме за изпитите за придобиване на международни сертификати за владеене на чужди езици, а възрастните ни клиенти се стремят към усъвършенстване на своите разговорни умения и придобиване на нови, даващи им възможности за по-добра професионална реализация.

В работата си нашият екип използва актуални и водещи системи и методи на обучение, съобразени със стандартите на Европейската езикова рамка (А1-С2). Нашите преподаватели винаги се стремят да предложат съвременна и гъвкава програма на обучение, отговаряща на изискванията и възможностите на курсистите. Дългогодишният ни опит ни позволява да изберем най-удачния подход за всяка група, работим с най-добрите доказали се в практиката системи за обучение и сме готови да откликнем на индивидуалните нужди на всеки!

Нашата крайна цел е да помогнем на всеки курсист да развива комплексно своите езикови умения така, че да може да общува в реална среда. За да постигнем тази своя цел, нашето обучение включва практически занимания, базирани на знанията, придобити по време на всеки урок. Такива са разнообразните игри и дискусии в класната стая, забавните уроци с гостуващи носители на езика, както и летните проекти, които провеждаме в партньорство с нашите приятели от американската компания Stone&Compass. Разнообразието на тези занимания позволява на всеки курсист да намери своя път към езика.

Стараем се постоянно да следим и да сме в крак с новите тенденции в преподаването на чужди езици. Открояваме се с висока компетентност, мотивация за развитие и успех и лична ангажираност към напредъка на всеки един курсист. Приятелската и непринудена атмосфера, която се създава по време на работа подпомага учебния процес. Диалогът между преподавател и ученик води до разгръщане и усъвършенстване на езиковите и изразни умения на курсистите ни.

В езиков център Алианс Лингва знаем как да превърнем езиковото обучение в забавно, ефикасно и приятно занимание!

Курсове по чужди езици за деца и ученици от 1-ви до 12-ти клас

Индивидуално, групово, онлайн езиково обучение
За нас
индивидуално обучение английски
За нас
КУРСОВЕ за ученици:
ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ:
  • Обучение в група
  • Онлайн уроци
  • Индивидуално обучение
ДРУГИ КУРСОВЕ:
  • Курсове по разговорен Английски език
  • Курсове по бизнес Английски език
  • Курсове по Български език за чужденци
  • Корпоративно езиково обучение

Отзиви
Какво казват нашите клиенти за нас

Кристиана Генкова – родител на ученик от 6 клас

Алианс Лингва е много повече от езикова школа. Нашето дете започна да говори и пише свободно на английски език с абсолютна лекота, посещавайки уроците с удоволствие. Възхитени сме от учителката Галя, както ние родителите, така и детето ни. Тя умело преподава както езика, така и учи децата на сплотеност и приятелство.
Непосредствената близост на школата с Детския отдел на библиотеката и множеството им съвместни проекти изгради у детето както уважение към книгите, така и превърна библиотеката в любимо място.
Благодарна съм на екипа на Алианс Лингва за старанието и професионализма!

Габриела Памукова

Креативни.последователни,актуални-така мога да опиша преподавателите в езикова школа „Алианс“. Синът ми Андрей Памуков посещава часовете по английски език от 5 годишен. Сега е на 11 и резултатът е наистина  впечатляващ! Ще продължим с уроците и през тази година!

Петя Колева

Вече трета година дъщеря ми, Ема Колева, ученичка в 6 клас, посещава езиков курс по Английски език в Алианс Лингва. Обучението в школата е много добре систематизирано и поднесено по начин, който допринася за запазване на мотивацията. Благодариние на знанията, придобити там, тя показа чудесни резултати на националното състезание Longman Competition, класирайки се на втори кръг. Благодарим на чудесните преподаватели!

Т. Топалова, майка на шестокласничка

Езиков център Алианс Лингва не е обичайното място, където допълнителните уроци по чужд език, математика или български език се превръщат в задължително бреме за децата, напротив. Дъщеря ми посещава курс, в който изучава английски език за ученици, успешно завърши и поредната, вече шеста учебна година и съм изключително доволна от резултатите, които постига. Тъй като самата аз преподавам чужд език, смятам, че начинът, по който се работи в езиков център Алианс Лингва е отлична комбинация от професионализъм, желание за постигане на резултати и доверие между учител, ученици и родители. Дори след предизвикателствата на последните две учебни години качеството на дейността и коректността в школата не се промениха, за което благодаря както на учителите на дъщеря ми, така и на всички служители на Алианс лингва!

Светлана Гогова

За поредна година ще поверя обучението по английски на сина ми на Езиков център Алианс Лингва. Децата усвояват езика с лекота и постигат много добри резултати. Изключително доволна съм от преподаването на г-жа Галя Бачева! Високо оценявам и факта, че школата е гъвкава при провеждането на часовете и предоставя възможност за дистанционно обучение!

Ирена Русева

Майка съм на трима седмокласници, а от тази есен вече гимназисти, които посещаваха курсовете по български език и литература и математика, организирани от Езиков център Алианс Лингва. Перфектна организация на работа, и то в условията на пандемия през изминалата учебна година, създадена от чудесния екип на центъра. Изключителен професионализъм и всеотдайно отношение към децата от страна на преподавателите по български език – гопожа Константинова и по математика – госпожа Златева. Благодарние на добрата подготовка и знанията, които надградиха по време на курсовете за семокласници, организирани от Езиков център Алианс Лингва, децата ми постигнаха чудесни рзултати на НВО. Препоръчвам!

София Божкова

Бих искала да споделя удовлетворението и благодарността си към Езиков център Алианс Лингва за подготовката, която нашият син получи от курса по БЕЛ за седмокласници. Благодарение на професионализма и отношението на г-жа Росица Томова, децата получиха солидна и задълбочена подготовка, за което доказателство са отличните им резултати на матурата. Подготовката вървеше леко, без напрежение, а напротив – синът ни работеше с удоволствие над поставените задания. Г-жа Томова има не само специфичен подход за усвояване на знания, но и подход към децата като личности, умее да ги стимулира и увлече в учебния процес.
Същото бих споделила и за Галя – учителката ни по английски език, при която получихме много ефективна подготовка и въпреки краткото време, се оказа, че е била достатъчна и резултатна!
Екипът на Алианс Лингва беше винаги на разположение, всички бяха отзивчиви и готови да помогнат, особено в ситуацията на дистанционно обучение.
С благодарност им пожелавам много здраве и успехи!

Записване за езикови курсове за всички възрасти

Езикови курсове - Велико Търново
Езиков център Алианс Лингва провежда езикови курсове за деца и възрастни

Италиански език

за възрастни»

Румънски език

за възрастни»

Руски език

за възрастни»

Турски език

за възрастни»