Езикови курсове по Немски език

Курсовете по немски език за ученици са разделени на седем нива.

Основният курс на обучение продължава до седми клас. Целта е учениците да достигнат ниво В1 по Общоевропейската езикова рамка. Набляга се на усвояване на основните умения - говорене, четене, слушане и писане.

Обучението се провежда по оригинални немски учебни системи, като Planetino, Tamburin, Genial, Ausblick, Planet, Fabuli, Kikus и други.

I клас
В тази ранна училищна възраст децата се научават да пишат и четат на немски език с помощта на игрови упражнения, песни и увлекателни занимания. За това допринася цветният и забавен учебник за първи клас.
II - IV клас
От втори до четвърти клас се развиват умения за четене и слушане с разбиране, както и за писмено и устно изразяване. Темите в учебниците са съобразени с интересите на децата, а разнообразните игри, упражнения и песни стимулират ученето с всички сетива
V - VII клас
В пети, шести и седми клас се усъвършенстват уменията за четене и слушане с разбиране, както и за писмено и устно изразяване. Темите в учебниците са съобразени с интересите на съвременните тийнейджъри, мотивират ги да участват в дискусии на немски език, а ролевите игри, упражнения и видеофилми допринасят за овладяването на езика с лекота.
ОБУЧЕНИЕ В ГРУПА
ПРОДЪЖИТЕЛНОСТ1 учебна година
ПЕРИОДИЧНОСТ2 пъти седмично по 2 уч. часа
БРОЙ ЧАСОВЕ60 / 120 уч. часа
ЦЕНА480 лв. / при 4 ученика минимум в група

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ:

  • 1-2 пъти седмично по 2 уч. часа в удобно време за ученика и преподавателя
  • Цена – 10.00 лева за уч. час
  • При записване на двама ученика, които ще посещават заедно, всеки от тях заплаща по 7.00 лева