Езикови курсове по Руски език

КУРСОВЕ ПО РУСКИ ЕЗИК

Руският език е официалният език на Руската федерация, където населението е около 142 милиона души В същото време е широко говорим в много от бившите съветски републики като Украйна, Беларус, Естония, Молдова, Латвия, Литва и т.н.

Индивидуално обучение по руски език:

Индивидуалното обучение по руски език е за начинаещи и напреднали и се провежда в удобно за курсистите и преподавателя време. В процеса на обучение се развиват всички езикови елементи – четене, писане, слушане, говорене. Курсистът има възможност сам да определи интензивността на обучението.

Цената е 16 лв. на учебен час за нива А1 - С1. При посещение се взимат минимум два учебни часа.

Корпоративно обучение по руски език:

Eзиков център Алианс Лингва има опит в корпоративното обучение. За всяко корпоративно обучение се изготвя индивидуална учебна програма и график, съобразени със спецификата на фирмата и на нейните служители. Осигуряваме входящи, текущи и финални тестове, с които гарантираме ефективен контрол на подготовката. Обучението може да се провежда както в офиса на Вашата фирма, така и в офиса на Eзиков център Алианс Лингва

Продължителността и цената им се определят въз основа на конкретните изисквания и нужди на клиента, както и на броя на курсистите.